2012! Juhlitaan 45:tä vuotta evankelistana ja lähetyssaarnaajana Herran taistelukentällä!

27 Apr

Kaikille ystävilleni ja Angel Housen työn tukijoille:

Oikein suuri kiitos siitä että olette tukeneet minua kun minulla on ollut suuri etuoikeus ja velvollisuus matkustaa eri puolille maapalloa edistääkseni Herramme ja Pelastajamme Jeesuksen Kristuksen evankeliumin leviämistä!

Miten nopeasti vuodet kuluvatkaan!

Erityisesti ylistän Jumalaa minun kallisarvoisesta uskovaisten perheestä Suomessa ja laajemmasta kirkko-perheestä Torinossa Italiassa.

Miten innostavaa onkaan ollut seurata näiden vuosikymmenten aikana kuinka joidenkin elämä muuttuu ja he tulevat ristin juurelle ja vastaanottavat Jeesuksen henkilökohtaisena Herrana ja Vapahtajana kun vielä on aikaa.

On ollut monia iloja ja suruja tällä kuoppaisella tiellä joka lopulta johtaa Kristuksen näkemiseen kasvoista kasvoihin, mutta kuten rakas uskon veljeni pastori Andraé Crouch laulaa:

“Through It all! Through it all! I’ve learned to trust in Jesus, I’ve learned to trust in God! Let me tell you that through it all! Yes, through it all! I’ve learned to depend upon His Word!”

“Tämän kaiken läpi! Tämän kaiken läpi! Olen oppinut luottamaan Jeesukseen, olen oppinut luottamaan Jumalaan! Anna minun kertoa sinulle että tämän kaiken läpi! Kyllä, tämän kaiken läpi! Olen oppinut turvaamaan Hänen Sanaansa!

Kun olen ohittanut 70 ikävuotta ja odotan innolla 100 vuotta, unelmoin yhä ja minulla on unelmia nähdä Kuninkaiden kuninkaan mahtavan ja uskomattoman voiman koskettavan maailmaa. Ja tulen julistamaan Hänen: ”melkein liian hyvää ollakseen Hyviä Uutisia“ (kuten alkuperäinen kreikkalainen käännös sanoo evankeliumista) maailmalle niin kauan kuin Hän antaa minun elää.

Jos haluatte nähdä mitä Jumala on tehnyt Angel House International Missions Ministries kautta menkää seuraavaan osoitteeseen:

www.deplicque.net

Yhdessä Kristuksessa me jatkamme suurten ja ihmeellisten tekojen tekemistä Hänen Valtakuntansa hyväksi.

Veljenne,
”Risto-Kalle“, Christian-Charles de Plicque

Comments are closed.